Onze dienstverlening bestaat o.a. uit de werving en selectie en het verzorgen van de volledige personeels-en salarisadministratie van onze flexwerkers. De identiteit van de flexwerker wordt gecontroleerd en natuurlijk wordt gekeken of de flexwerker beschikt over de benodigde certificaten, opleidingen en of rijbewijzen. 

Verder werken wij samen met een professioneel opleidingsinstituut waar onze flexwerkers op korte termijn cursussen en opleidingen kunnen volgen zoals beroepsrijopleidingen, heftruckcertificaat, (na)scholing code 95 en een praktijkopleiding koerier en pakketbezorger.

Wat kan je verwachten?

Wij bieden onze internationale flexwerkers o.a. een zorgverzekering, gecertificeerde en gemeubileerde huisvesting en veilig vervoer van en naar de werkplek.

Onze medewerkers staan in nauw contact met de flexwerkers. Zij spreken de taal, helpen nieuwkomers om zich te settelen, begeleiden indien nodig op de werkvloer, tolken bij een dokter of tandartsbezoek, kortom zij helpen de flexwerkers waar nodig.

Ook met onze opdrachtgevers is natuurlijk regelmatig contact. Van een belletje of alles nog goed loopt tot even meelopen op de werkvloer om goed inzicht te krijgen in de werkzaamheden of uitleg te geven aan een (nieuwe) flexwerker. Wij denken graag mee om tot de beste oplossing te komen!

Certificeringen

PMjobs is lid van de ABU en wordt jaarlijks meerdere malen getoetst op de kwaliteitseisen die horen bij het ABU keurmerk. PMjobs is dan ook SNA en SNF gecertificeerd.

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid en dit is het belangrijkste keurmerk voor de uitzendonderneming. Dit geeft aan dat de uitzendonderneming handelt conform de NEN 4400-1 of NEN 4400-2 en dat zij de wettelijke regels op dat gebied nakomen.

SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen en dit keurmerk geeft de garantie dat de huisvesting in orde is en voldoet aan de normen voor verantwoorde huisvesting.